Uw eigen virtuele werkplek, veilig en toegankelijk werken in de cloud.

Met uw Desktop van de Zaak houdt u privé en zakelijk gescheiden. Door met uw eigen laptop, tablet of smartphone in te loggen op de toegangspagina krijgt u verbinding met uw eigen virtuele Windows desktop. Ideaal voor:
– Zelfstandigen
– Ondernemingen
– Reizigers

Flexibel

Met Desktop van de Zaak staat uw eigen virtuele desktop met alle programma’s en bestanden in onze cloud. Veilig van laptop diefstal of verlies van uw mobiele telefoon. Werken kan vanaf elk apparaat en vanaf elke plek, vanuit kantoor, maar bijvoorbeeld ook thuis op de bank door in te loggen op ons centrale toegangspunt.

Beheersbaar

Werken en vrije tijd worden steeds meer met elkaar vermengd. Werknemers brengen hun eigen apparaat mee naar kantoor. Het is voor ondernemingen vaak lastig om al deze apparaten te beheren, als u dat in de eerste plaats al wilt doen. Deze apparaten kunnen vaak niet de applicaties uitvoeren die belangrijk zijn voor het bedrijf.

Eenvoudig

Met Desktop van de Zaak werkt u onafhankelijk van het client apparaat, u maakt verbinding naar een beheerde desktop in de cloud. Gebruik vereist slechts één simpel programma (de Citrix Receiver) om een beveiligde en versleutelde verbinding op te zetten naar een van onze datacenters.

Vertrouwd en robuust

Verbinding maken met uw eigen desktop kan vanuit elke plek waar ook ter wereld waar een internet verbinding beschikbaar is en vanaf elke PC, laptop of thin client (bv. Windows, Mac, Linux), elke tablet (bv. iPad, Android, Blackberry) en elke smartphone (bv. iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile) met behulp van de gratis beschikbare Citrix Receiver applicatie.
Omdat Desktop van de Zaak een volledige Windows desktop bevat kunt u gebruik maken van bekende Windows applicaties. Uw desktop ziet er precies zo uit als u gewend bent.
Wij zorgen er voor dat uw desktop is voorzien van de laatste software updates.
Doordat wij gebruik maken van de nieuwste Citrix HDX technologie werkt uw desktop zonder vertragingen, waardoor bijvoorbeeld het gebruik van multimedia zoals YouTube geen enkel probleem is.

Compleet

Door de toevoeging van productiviteitssoftware zoals Microsoft Office 365 kunt u gemakkelijk communiceren en samenwerken met anderen. U werkt met vertrouwde programma’s, waaronder Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Raadpleeg uw e-mail en agenda via uw desktop, een webbrowser en uw smartphone.

Schaalbaar

Nieuwe desktops zijn eenvoudig aan te maken. Of nu u alleen werkt of met collega’s, of het voor vast is of voor tijdelijk, testen of productie, voor intern gebruik of leveranciers, een nieuwe desktop is binnen enkele minuten gerealiseerd!

meer Desktops…