Visie en Missie

Visie

Wij geloven dat ICT gebruikt moet worden om een dienst te leveren zodat uw bedrijf kan draaien. Deze dienst leveren wij als een service. Services zijn vandaag de dag niet meer uit de wereld weg te denken, wij zijn gewend aan water uit de kraan en elektriciteit uit het stopcontact. Internet is overal beschikbaar, op het werk maar ook thuis, op het vliegveld en in het hotel.
Het leveren van onze service gebeurd vanuit een technisch generiek platform, dat voor al onze klanten in de basis hetzelfde is. Dit platform staat in datacentra, en niet bijvoorbeeld op een kantoor, omdat wij vinden dat dit de meest toegankelijke plek is om verbinding naartoe te maken. Zo heeft u de beste connectie naar alle plekken waar u vandaan kunt werken en met alle andere diensten die in de gehele wereld beschikbaar zijn.
Dit platform is zo opgezet dat er bij verstoring minimale impact is op de dienstverlening.
Doordat het platform generiek is, is ook de aanpassing die wij moeten doen om een nieuwe klant of gebruiker toe te voegen minimaal, dit maakt het beheer eenvoudig en hiermee voorkomen wij kinderziektes.
Wanneer er nieuwe functionaliteit gewenst is, kunnen wij dat toevoegen en is dit voor alle klanten beschikbaar.

Wij zien dit als de beste manier om u de beste dienst te verlenen.

Missie

Een werkomgeving creëren waar werknemers en werkgevers vrij zijn om te kiezen met welk apparaat en vanaf welke locatie zij werken.

Wij behandelen klanten en gebruikers zoals wij zelf behandeld zouden willen worden. Wij zien ons als een verlenging van uw onderneming, met begrip voor uw kernactiviteit.